Huur Wibar

Kies voor een unieke locatie! Wibar is de meest creatieve locatie die je in Leiden kunt vinden. Naast een grote zaal met bar en een buitenterras heeft deze culturele hub eindeloos veel mogelijkheden voor ieder event. Eindejaarsbijeenkomst, personeelsfeest, diner met entertainment, workshop of zelfs een live-stream. Noem het op, wij regelen het.


Wat zijn de mogelijkheden bij de Wibar?

De hoofdzaal heeft een totaal oppervlak van 350m2. Daarnaast beschikt de zaal over twee hoge vides. Onze buitenruimte is een knus terras van 110m2.

CAPACITEIT

Zittend
Binnen 100-150 pax.
Terras (buiten) 30 pax.

Staand
Binnen 500 pax.
Terras (buiten) 90 pax.

Zet een uniek event neer met magische decoratie, heerlijk eten en ijskoude drankjes in een creatieve en inspirerende omgeving. Wibar is een project van Doorgedraaid. Met een frisse visie ontwerpen, ontwikkelen en bouwen de heren van Doorgedraaid onverwachte decorstukken, (online) events, lichtinstallaties en authentieke ervaringen. Optioneel, kan je met hun expertise een onvergetelijk event neerzetten.


Wibar verhuur sfeer eindejaarsborrel 2

Eten en drinken

Door het brede assortiment van bieren, wijnen, fris en sterke dranken, hebben gasten nooit dorst. In onze selectie vind je zowel pils als speciaal bier. Dineren tijdens je evenement? Geen probleem! Naast onze 'snackservice' hebben wij een een restaurantbar in huis met pizza oven voor de bereiding van verse pizza's. Voor overige foodwensen kan één van onze catering partners altijd uitkomst bieden voor een menu naar wens.

Wibar verhuur sfeer spreker presentatie

LICHT & GELUID

Wibar is volledig uitgerust met een waanzinnig geluidssysteem dat schittert tijdens clubnachten, live shows of met smaakvolle achtergrondmuziek. Wat de rol van geluid tijdens je event ook is, het zal perfect klinken. Als je op zoek bent naar een specifiek genre, laat ons helpen met het vinden van een gepaste dj of act.

Daarbovenop is Wibar voor- zien van een professionele lichtset in verschillende vormen en kleuren.

NEEM CONTACT OP!

Overtuigd dat Wibar de perfecte plek is voor jouw evenement?
E-mail ons op info@wibar.nl of bel 0623885486.

Informatie forwarden naar iemand?
Download onze brochure hier: Nederlands/Engels.

Interesse in de Wibar?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op ove de mogelijkheden!